Fictoor | MEER OVER MIJ
281
page-template-default,page,page-id-281,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Annemieke (A.M.T.) Fictoor
(Groningen, 1955)

Interieurarchitect
Grafisch vormgever
Kunstschilder
Dirigent

 

ACTUEEL – DEELNAME EXPOSITIES 2018

28 en 29 april‘
Het tuinpad op/In Nachbars Garten’

atelier ‘aan het zandpad’, Glimmen
open tuin en expositie
stillevens, iconen, glaskunst
za & zo: 11.00-17.00
https://www.hettuinpadop.nl/atelier-aan-_t-zandpad-glimmen-tn170-nl

2 en 3 juni
Rondje Méér
open atelierroute beroepskunstenaars, rond het Hoornse- en Paterswoldse Meer
11.00-18.00 uur
S. Allendeplein 59, Groningen
wijk Hoornse Meer
te gast in mijn oude huis en atelier
https://www.facebook.com/RondjeMeer/
https://kunstenaarsrondjemeer.weebly.com/annemieke-fictoor.html

16 en 17 juni
atelier ‘aan het zandpad’, Glimmen
open atelier & zomertuinmarathon
open tuin, stillevens, ikonen, glaskunst
za & zo: 11.00-17.00
https://www.hettuinpadop.nl/atelier-aan-_t-zandpad-glimmen-tn170-nl

7 en 8 juli
Groei en Bloei
atelier ‘aan het zandpad’, Glimmen
open tuin en exposities in het atelier met stillevens, ikonen, glaskunst
http://www.opentuinenestafettegroningen.nl/index.php?page=kalender

8 en 9 september
Kunst aan de Vaart, Assen
details volgen

—————————————–

over mij
Vanaf mijn jeugd teken, ontwerp, schilder en musiceer ik. Het werken binnen de kunst & cultuur tot op heden is echt mijn mantra geworden.
Mijn ouders hebben zowel mij, mijn broer Chris en zus Gea, van jongs af aan gestimuleerd en de mogelijkheden geboden onze gaven te ontwikkelen.
Daarom is deze familie site een terechte ode aan hen.

opleiding
Ik volgde het HAVO aan het st. Maartenscollege in Haren (Gr) en studeerde achtereenvolgens Grafische Vormgeving (afgestudeerd in 1983) en Interieurarchitectuur (afgestudeerd in 1991) aan de Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen, daarvoor twee jaar aan het Stedelijk Conservatorium (nu Prins Claus Conservatorium) in Groningen. Ik volgde pianolessen bij Miklos Schwalb in Groningen en ben fervent musicus; gaf vele jaren pianoles en stond vanaf 1974 als dirigent voor diverse koren. Nu sta ik als dirigent voor het a-capella kamerkoor Coro Sine Nomine in Groningen.

werk
Ik ben werkzaam als zelfstandig interieurarchitect & grafisch vormgever, kunstschilder van stillevens en landschappen en heb als opdrachtgevers: musea, bezoekerscentra, overheden, particulieren, bedrijven, project-organisaties en instellingen op het gebied van cultuur en natuur. Ik exposeer regelmatig met mijn schilderijen en  werken in stock bij Galerie Appelbergen in Onnen.

info
Mijn websites geven alle informatie over mijn diverse werkzaamheden.

Kennismaken, een bezoek brengen aan mijn atelier/kantoor?
Maak een afspraak, u bent van harte welkom.

fictoorvormgeving.nl
annemiekefictoor.nl
corosinenomine.nl

Noorderbinnensingel 23a
9712 XB Groningen
T   (050) 573 50 85
M   06 54 92 42 11
E    a.m.t.fictoor@fictoor.nl