Fictoor | MEER OVER MIJ
281
page-template-default,page,page-id-281,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Annemieke (A.M.T.) Fictoor
(Groningen, 1955)

Interieurarchitect
Grafisch vormgever
Kunstschilder
Dirigent

 

over mij
Vanaf mijn jeugd teken, ontwerp, schilder en musiceer ik. Het werken binnen de kunst & cultuur tot op heden is echt mijn mantra geworden.
Mijn ouders hebben zowel mij, mijn broer Chris en zus Gea, van jongs af aan gestimuleerd en de mogelijkheden geboden onze gaven te ontwikkelen.
Daarom is deze familie site een terechte ode aan hen.

opleiding
Ik volgde het HAVO aan het st. Maartenscollege in Haren (Gr) en studeerde achtereenvolgens Grafische Vormgeving (afgestudeerd in 1983) en Interieurarchitectuur (afgestudeerd in 1991) aan de Academie voor Beeldende Kunst Minerva in Groningen, daarvoor twee jaar aan het Stedelijk Conservatorium (nu Prins Claus Conservatorium) in Groningen. Ik volgde pianolessen bij Miklos Schwalb in Groningen en ben fervent musicus; gaf vele jaren pianoles en stond vanaf 1974 als dirigent voor diverse koren. Nu sta ik als dirigent voor het a-capella kamerkoor Coro Sine Nomine in Groningen.

werk
Ik ben ruim 24 jaar werkzaam als zelfstandig interieurarchitect & grafisch vormgever, kunstschilder van stillevens en landschappen en heb als opdrachtgevers: musea, bezoekerscentra, overheden, particulieren, bedrijven, project-organisaties en instellingen op het gebied van cultuur en natuur. Ik exposeer regelmatig met mijn schilderijen en  werken in stock bij Galerie Appelbergen in Onnen.

info
Mijn websites geven alle informatie over mijn diverse werkzaamheden.

Kennismaken, een bezoek brengen aan mijn atelier/kantoor?
Maak een afspraak, u bent van harte welkom.

 

fictoorvormgeving.nl
annemiekefictoor.nl
corosinenomine.nl

Noorderbinnensingel 23a
9712 XB Groningen
T   (050) 573 50 85
M   06 54 92 42 11
E    a.m.t.fictoor@fictoor.nl